Daruieste o lume de basm

Noi credem în povești și vrem să ajutăm și copii mai puțin norocoși sa ajungă la ele, prin cărți, pe care să le primească de la alți copii. Așadar, Grădinițele Butterfly, CAVA bistronomie și Asociația KinetoBebe, alături de Itsy Bitsy FM, lansează campania Dăruiește o lume de basm ce va colecta cărți și jocuri în stare bună, cu care vor fi dotate bibliotecile din școli, grădinițe sau spitale din București și împrejurimi.

Campania începe acum de Crăciun, în spiritul de generozitate al sărbătorilor, dar va continua tot anul 2019, pentru că ne dorim să constituim un minim fond de carte și jocuri interactive,  facilitând accesul copiilor mai puțin norocoși să se bucure de o lume de basm, oricând au nevoie.

Fiecare carte dăruită este așteptată cu drag la unul dintre cele 7 puncte de colectare puse la dispoziție de către organizatori. Pot fi donate și jocuri sau jucării în stare bună.

Fiecare bibliotecă va fi aranjată de o parte dintre copiii care au donat și gândurile bune de la cei care primesc aceste daruri vor fi communicate pe canalele online ale organizatorilor, pentru a încălzi sufletele unui număr cât mai mare de oameni.

Adresele din București, unde pot fi aduse sau trimise donațiile sunt:

  1. Grădinița Butterfly (Aviației)

Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1

  1. Gradinița Butterfly (Băneasa)

Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari, Ilfov (Gradina Zoologică)

  1. Gradinița Butterfly Cosmopolis

Str. Lacului, vila 8F, Ștefăneștii de Jos, Ilfov

  1. CAVA Bistronomie (Piața Floreasca)

Calea Floreasca 91-111, Sector 2

  1. Centrul KinetoBebe (Moșilor)

Calea Moșilor nr. 158, Sector 2

  1. Centrul KinetoBebe Nord

Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1

  1. Centrul KinetoBebe Sud

Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *