Fii fericita ca sa ii poti face fericiti!

Aud in ultimul timp frecvent de femei (eu stiu doar de femei, dar or fi si barbati) care asociaza propriul abandon cu fericirea celor iubiti. Femei care lasa tot ce au si inseamna ele si se muta in cealalta parte a lumii dupa “o jumatate” care dupa un timp se dovedeste a fi orice, numai jumatate nu.

Femei care isi abandoneaza visele, dorintele, sperantele si se transpun in visele copiilor. Sau si mai trist, le insufla copiilor propriile lor vise nerealizate sperand sa traiasca prin ei satisfactia implinirii intarziate.

Cred cu tarie ca pana nu te ocupi de propria fericire si de implinirea propriilor vise, nu ii poti face pe ceilalti fericiti. Cand insa tu esti fericit si cei pe care ii iubesti vor fi inspirati de tine.

Partenerul tau de viata este mai fericit cand esti cocheta, aranjata, pasionala, joviala, jucausa, decat cand esti oglinda nevoilor si starilor lui. Mult mai fericit cand te simti tu frumoasa decat atunci cand il impachetezi pe el frumos si uiti de tine.

Fetita ta e mai fericita cand radiezi, pentru ca mergi la cursurile pe care ti le doresti de mititica … dar la care mama nu te-a dus, decat daca transferi asteptarile tale asupra ei si o duci pe ea la cursuri, chiar daca ea nu vrea, crezand ca iti va multumi mai tarziu. Nu iti va multumi, te va blama …

Arata-i fetitei tale ce inseamna o femeie demna, care isi urmareste visele, care isi traieste viata cu pasiune, decat sa-i povestesti ce inseamna fericirea cu ochii incarcati de nefericire si abandon de sine. Arata-i, si va tine minte cum sa faca!

Baiatul tau e mai fericit cand vede in tine un exemplu de femeie implinita, radioasa, multumita de ea, decat o femeie disperata care se asterne la picioarele celor iubiti. Va sti sa-si aleaga o printesa, daca il creste o regina!

Fii ca un soare care radiaza bucurie si cei pe care ii iubesti vor fi fericiti sa se incalzeasca in lumina ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *