Intre vis si implinirea lui

intre vis si implinirea luiImi aduc aminte de un coleg al tatalui meu care spunea ca, atunci cand isi cumpara biletul la loto miercurea, il ia la pachet cu visele care dureaza pana duminica la extragere.

Ma intreb adesea ce ne aprinde mai tare? Ce ne incanta mai tare? Visele sau implinirea lor? Probabil suntem diferiti, unii ar alege visele … eu fac parte dintre ei.

E simplu … visul il alegi cand vrei, il visezi cu ochii deschisi in metrou, in tramvai, mergand pe strada si alegi sa-l pui in sertarul lui pana data viitoare cand doresti. Cu implinirea lui, altfel stau lucrurile.

Ai visat casa? O ai … dupa un lung travaliu ce se numeste imprumut si apoi amenajare. Cum ai fost ambitios si ai visat la casa mare … costa mult si rata te copleseste uneori. Apoi … visul se concretizeaza in facturi … multe, multe.

Visezi masina sport rosie in care sa zbori si te faca sa te simti pe acoperisul lumii?”. Te costa benzina mai ceva ca leasing-ul … si cand sa termini cu rata … e veche si ar trebui alta noua.

Pe scurt … visul iti ofera placere … aproape ca simti scaunul de piele al masinii tale rosii daca esti antrenat in ale viselor, si multa libertate … caci nu ai nici o grija daca saptamana viitoare vrei sa inlocuiesti masina rosie fara prea multa bataie de cap cu un SUV negru.

Viseaza mult si frumos, iti da energie, iti da aripi, iti da putere si ocupa din timpul dedicat ingrijorarilor.
Sa nu uitam ca Budha spune “Esti ceea ce gandesti!”

FII UN GAND FRUMOS! FII UN VIS FRUMOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *