Practici servicii de excelenta! Îti multumesc!

multumesc pentru serviciiStatisticile facute arata ca in mod uzual, mai des avem tendinta sa vorbim despre un serviciu de care nu am fost multumiti. Cand e bun, consideram ca este consecinta fireasca a platii facute de noi in schimbul serviciului.

Pentru ca eu consider ca dezvoltarea personala este esentiala pentru fiecare dintre noi, am participat astazi pe post de “burete de absorbit informatii” la Business Days. Un eveniment din care cred ca poti invata cel putin un lucru important pentru tine sau business-ul tau de la fiecare speaker.

Evident, daca ai disponibilitatea necesara si nu te consideri pe tine insuti cel mai bun businessman/moderator/speacker/trainer din cati exista, caci nu rar am intalnit tipologia de care vorbesc.

Una din lectiile importante invatate a fost despre aprecierea excelentei, despre a-ti pasa, despre a multumi oamenilor care o practica.

Unul dintre speakeri, pe care eu il apreciez foarte tare, spunea ca poarta la el niste cartonase de multumire pe care le da tuturor angajatilor, clientilor sau oricarui om cu care interactioneaza si care practica excelenta. Mi se pare fenomenal.

Cred ca daca oamenii ar primi cartonase de multumire si mai putine critici, de la tot felul de atotstiutori, toti am fi mai fericiti, mai zambitori, mai increzatori, iar calitatea serviciilor din Romania pe care toti ne grabim sa le criticam, ar creste in mod simtitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *